Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@11:19:27 GMT

واکنش رسانه‌های عربی به ناو جدید سپاه

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۳۷۸۸

واکنش رسانه‌های عربی به ناو جدید سپاه

ایسنا: آئین الحاق "ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی" به نیروی دریایی سپاه صبح امروز (پنجشنبه) با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مقامات و مسئولین لشکری و کشوری برگزار شد که این موضوع مورد توجه رسانه‌های عرب منطقه و جهان قرار گرفت.

بخش عربی شبکه آرتی روسیه با اشاره به قابلیت‌های این ناو سنگین نوشت: سپاه پاسداران ایران به نیروی دریایی خود در آب های خلیج(فارس) شناوری جدید ملحق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ناو قادر به حمل انواع موشک و جنگنده و پهپاد است و حضور سپاه در دوردست ترین آب ها را میسر می کند.

این شبکه همپنین نوشت: وزن این ناو که "شهید رودکی" نام گرفت 150 متر طول دارد و عرض آن 22 متر است.

اسپوتنیک عربی هم با انتشار ویدیو و تصاویری از این ناو نوشت: سپاه ایران شهری شناور با زرادخانه ای از اسلحه را به آب انداخت که قابلیت انجام ماموریت در آبهای دور دست را دارد.

این خبرگزاری با اشاره به بومی بودن این ناو همچنین نوشت: سپاه ایران امروز یکی از بزرگ ترین سلاح راهبردی خود را به کار گرفت؛ سلاحی که به طور کامل در داخل ایران و با استفاده از امکانات داخلی ساخته شده است.

پایگاه خبری النشره لبنان نیز با اشاره به الحاق ناو شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه، به اظهارات سردار سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در مراسم الحاق این ناو اقیانوس پیما پرداخت و از قول سرداد سلامی نوشت: خلیج فارس جبهه مستحکم ایران دربرابر دشمنان است.

خبرگزاری رسمی سوریه(سانا) نیز در گزارشی به مساله الحاق ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه اشاره کرد و در گزارشی به اظهارات سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و همچنین سردار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پرداخت.

العربی الجدید نیز در این باره نوشت: باتوجه به تنش های مداوم میان ایران و آمریکا، سپاه پاسداران ایران امروز پنجشنبه یک ناو جنگی بزرگ راه اندازی کرد که قادر به حمل موشک و پهپاد است و توانایی ورود به اقیانوس ها را دارد.

پایگاه خبری اللوا نیز با انتشار تصاویری نوشت که سپاه ایران صبح امروز ناو جدیدی به نیروی دریایی خود ملحق کرد و این ناو قادر به حمل انواع جنگنده و موشک و پهپاد در دوردست ترین آب ها است.

تقریبا تمام دیگر رسانه های عربی نیز با انتشار تصاویر و ویدیوهایی خبر الحاق ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه را منشر کردند.

ناو هواپیمابر شهید رودکی که امروز به نیروی دریایی سپاه ملحق شد با تناژ ۱۲۰۰۰ تن و طول ۱۵۰ متر و عرض ۲۲ متر دارای رادار آرایه فازی سه بعدی، موشک‌های سطح به سطح، سطح به هوا، سامانه های مخابراتی یکپارچه بسیار پیشرفته جنگال و موشکی سوم خرداد با قابلیت حمل بالگردها، پهپادها و شناورهای عملیاتی است که همه آنها از تولیدات داخلی بوده و توسط جوانان متخصص، مومن و انقلابی طراحی و عملیاتی شده است. ناو سنگین رزمی، اطلاعاتی و پشتیبانی شهید رودکی به مثابه یک شهر دریایی متحرک است که با تمام تجهیزات و امکانات لازم آماده انجام ماموریت های اقیانوسی با ایجاد امنیت پایدار خطوط مواصلاتی دریایی و امدادرسانی به ناوگان تجاری و صیادی جمهوری اسلامی و کشورهای منطقه‌ای می‌باشد.

با پیوستن این شناور سنگین به ظرفیت‌های نیروی دریایی سپاه، ماموریت دریادلان سپاه برای حضور مقتدر در آب‌های دوردست، از امروز آغاز شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: رسانه های عربی ناو سپاه نیروی دریایی سپاه شهید رودکی ناو اقیانوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۳۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها