Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@15:31:09 GMT

وحشت رژیم صهیونیستی از ناو شهید رودکی 

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۶۲۰۶

وحشت رژیم صهیونیستی از ناو شهید رودکی 

به گزارش روز دوشنبه ایرنا روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارشی با اشاره به توانایی ناو دوربرد و اقیانوس پیمای شهید رودکی آن را انباری از سلاح با قدرت مانور و عملیات بالا توصیف کرد. 
این نشریه صهیونیستی در گزارش خود نوشته است:
ایران شناور جنگی تازه ای را به نام "شهید رودکی" به آب انداخته است و تصاویر آن در بندرعباس در نزدیک تنگه هرمز منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
این شناور جدید که در خدمت سپاه پاسداران قرار دارد از چنان اهمیتی برای ناظران و کارشناسان برخوردار است که موسسه دریایی آمریکا، مقاله ای را به آن اختصاص داده است. 
ظاهر این کشتی به گونه ای است که شبیه شناور باری است اما بر عرشه آن انواع جنگ افزار ها مستقر شده اند. تصاویر هوایی این شناور از استقرار سامانه های پرتاب راکت که روی قایق های تندرو سوار شده اند خبر  می دهد. 
افزون بر این، یک سامانه پیشرفته دفاع ضد هوایی موشکی به نام "سوم خرداد" نیز در عرشه این شناور به همراه پهپادها و موشک های ضد کشتی، به چشم می خورد. یک خبرنگار، این کشتی را یک انبار اسلحه یا بازار شناور  توصیف کرده است. 
در عرشه این شناور یک بالگرد به چشم می خورد.
سامانه سوم خرداد از جمله جنگ افزارهای جدید ایران است. همین سامانه بود که پهپاد 200 میلیون دلاری آمریکا را در ژوئن 2019 سرنگون کرد. روی عرشه این کشتی شش پهپاد از نوع ابابیل دیده می شوند.
به گفته «اچ ای ساتون»، که مقاله مربوط به این شناور را در موسسه دریایی آمریکا نوشته است، چهار موشک ضد کشتی "قادر" روی عرشه این کشتی مستقر شده اند. درازای کشتی 492 فوت و پهنای آن 72 فوت است. 
بر روی این شناور یک قبضه توپ ضد هوایی 23 میلی متری نیز مستقر شده است. 
بعید به نظر می رسد که در شرایط عادی از این شناور برای درگیری استفاده شود چون قایق های تندرو برای عملیات عادی مناسب ترند. ساتون در مقاله خود نوشته است این شناور برای ماموریت هایی دور برد و پشتیبانی مورد، استفاده قرار خواهد گرفت. 
با اینکه نیروی دریایی آمریکا از قدرت خارق العاده ای برخوردار است اما شناور جدید ایران می تواند در درگیری های نا متقارن، تهدید آمیز تلقی شود. 
ساتون در مقاله دیگری در نشریه "کاورت شورز" نوشته سپاه از شناور جدید خود می تواند در آب های دور دست از جمله سواحل سوریه عملیات انجام دهد. احتمال می رود که این شناور برای پشتیبانی از عملیات سپاه در مدیترانه حاضر شود. 
هنوز معلوم نیست که هدف از به آب انداختن  ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی چیست.

ناو شهید رودکی شناوری سنگین، چند منظوره و دوربرد است که قابلیت حمل و عملیاتی کردن انواع هواپیما، پهپاد و سامانه های موشکی، پدافندی و راداری را دارد.

این ناو با تناژ ۴۰ تن و طول ۱۵۰ متر و عرض ۲۲ متر دارای رادار آرایه فازی سه بعدی، موشک‌های سطح به سطح، سطح به هوا، سامانه های مخابراتی یکپارچه بسیار پیشرفته جنگال و موشکی سوم خرداد با قابلیت حمل بالگرد ها، پهپادها و شناورهای عملیاتی است که همه آنها از تولیدات داخلی بوده  و توسط جوانان متخصص مومن انقلابی طراحی و عملیاتی شده است.

ناو سنگین رزمی، اطلاعاتی و پشتیبانی شهید رودکی به مثابه یک شهر دریایی متحرک است که با تمام تجهیزات و امکانات لازم آماده انجام ماموریت های اقیانوسی با ایجاد امنیت پایدار خطوط مواصلاتی دریایی و امدادرسانی به ناوگان تجاری و صیادی جمهوری اسلامی و کشورهای منطقه‌ای می‌باشد.

برچسب‌ها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران رژیم صهیونیستی خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران رژیم صهیونیستی خلیج فارس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران رژیم صهیونیستی خلیج فارس اخبار کنکور شهید رودکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا

فرهاد فتوره چی مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عمده فعالیت این شرکت دانش بنیان در دو زمینه انجام می شود یکی محصولات دانش بنیان و دیگری ارائه راه حل های تکنولوژیک و دانش بنیان برای حل مسائل صنایع بالاخص صنعت دریایی.

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت در زمینه الکترونیک دریایی، تولید کننده انواع مانیتور دید در روز ، دوربین ضدانفجار، موتور ژنراتور، سیمیلاتور، پایه های شبیه سازامواج دریا، کامپیوتر استاندارد دریایی، آنتن بیسیم، پردازش تصویر و اتوپایلوت است.

وی با اشاره به ساخت نرم افزار شبیه ساز هدایت نرم افزاری شناور توسط فناوران این شرکت در این باره توضیح داد و افزود: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها (ویژه سنتورهای کنترل از راه دور)طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کند.

فتوره چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی موثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه اند، دست می یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان فهم الکترونیک از دوربین ضدانفجار به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت نام برد و گفت: این شرکت دوربین های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی ودفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.

وی درباره مشخصات این محصول توضیح داد و گفت : بدنه این محصول از جنس استیل و آلومینیوم دریایی و کاملا ضدآب است به طوری که باعث شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکستگی داشته و قابل نصب بر روی ادوات دفاعی نیز است. رنج دمایی این محصول از صفر تا ۶٠ درجه سانتی گراد است.

این مدیر دانش بنیان با اشاره به ساخت پایه های پایدار و شبیه ساز نوسانات دریایی در این شرکت گفت: شبیه سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریا از اهداف ساخت این محصول است. راستی آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی های رایانه ای و تجهیزات بازی های مکانیکی از دیگر موارد استفاده این شبیه ساز به شمار می رود.

کد خبر 6089403 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • هدف قرار گرفتن کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ
  • کشتی کانتینری در دریای سرخ با چند موشک هدف قرار گرفت
  • اخباری از حمله به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی در آب‌های یمن
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • وحشت نتانیاهو از صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا