Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مهمان این هفته پنجشنبه های شهدایی، شهیدی است که نام و رشادت هایش نه تنها در سرزمین ایران اسلامی که در جهان زبانزد بوده است، شهید عبدالله رودکی متولد سال 1334 در شیراز و از فرماندهان نیروی دریایی سپاه در دوره دفاع مقدس، ملقب به ناو قاره پیما ایران، شیردریا بود که در شکل‌گیری گردان‌های غواص لشکر ۱۹ فجر و همچنین تشکیل قرارگاه نوح نبی و عملیات والفجر ۸ و مقابله با تجاوز نیروی آمریکا در خلیج فارس نقش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار رودکی شهیدی است که روایت زندگی و سال های مجاهدتش در تاریخ ایران ماندگار شده است و اندیشه ها و فعالیت های هوشمندانه اش  پشتوانه توانمندی و بالندگی های کنونی است.

همان که رژیم صهیونیستی آوازه رشادت و دلاوری اش را بر نمی تابید و همواره نقشه های شوم ترورش را ایفا می کرد اما نتیجه ای نمی دید و در انتها با زخم ناجوانمردانه منافقان به شهادت رسید.

روایت زندگی سردار شهید عبدالله رودکی از زبان فرزند ارشدش روایتی جالب، شنیدنی و آمیخته با شجاعت و رشادت پدر و نوای دلتنگی پسر است.

فرزند شهید رودکی در گفتگو با خبرنگار فارس می‌گوید: پدرم در خانواده ای متدین متولد شد، تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم ادامه داد و در سن 20 سالگی در شرکت گاز مشغول به کار شد.

 از همان دوران جوانی علاقه بسیاری به فعالیت های انقلابی و ظلم ستیزی داشت، در پخش اعلامیه های امام خمینی(ره)، سازماندهی راهپیمایی ها و توجیه جوانان نقش ویژه ای را ایفا نمود و به همین دلیل چند بار از سوی شهربانی تحت تعقیب قرار گرفت. 

او از علاقه بسیار زیاد شهید رودکی به ورزش هم برایم گفت: پدر علاقه زیادی به ورزش داشت و در این راه مقام های بسیاری هم کسب کرد از جمله توانست 3 سال پشت سر هم مقام قهرمانی رشته بوکس کشور را کسب کند و عناوین دیگری هم در قهرمانی در رشته کشتی به دست آورد.

البته فرزند شهید رودکی به تأسی از پدر اینک  فرزند شاخص ورزشی کشور است و به عنوان برترین ورزشکار چتربازی(اسکای دایوینگ)، حرفه ای در ورزش جودو و... در کشور شناخته می شود و افتخارات زیادی دارد.

سردار شهید عبدالله رودکی در  سال 1359 به سپاه پاسداران شیراز پیوست، با شروع جنگ تحمیلی  همراه با اولین گروه به جبهه رفت در عملیات ثامن الائمه شرکت کرد و در همان عملیات مجروح شد، او در عملیات‌های مختلف با سمت فرمانده گردان حضور یافت.

شهید رودکی از طراح عملیات نیروی دریایی سپاه تا بنیان گذاری علم موشکی ایران

از محمدرضا فرزند شهید رودکی پرسیدم پدر شما را به عنوان طراح عملیات نیروی دریایی سپاه در سالهای جنگ می شناخته اند، برایمان در این باره توضیح دهید و او گفت: پدر در شکل گیری گردانهای غواص لشکر 19 فجر و همچنین تشکیل قرارگاه نوح نبی (علیه السلام) نقش مؤثری ایفا کرد، او هم نیروهای مجموعه را آموزش می داد و هم خودش در طراحی و اجرای عملیات ها حاضر می شد. 

شهید رودکی رشادت بسزایی در شناسایی منطقه عملیاتی والفجر 8 از خود نشان داد و با تشکیل نیروی دریایی سپاه همواره به عنوان یکی از فرماندهان عملیاتی مناطق دریایی سپاه در شکل گیری و بکارگیری استراتژی قایق‌های تند رو و مین گذاری های دریایی نقش کلیدی داشت.

او در همه عملیات‌های دریایی با وجود مجروحیت هایی که عمده اش مجروحیت شیمیایی و شرایط جسمی سخت بود، حضور داشت و با تکیه بر روح متعالی خود همواره در صحنه بود و نقش آفرینی می کرد.

 سابقه حضورش در جبهه 89 ماه بود، او پس از جنگ هم دست از تلاش برای عزت و سرافزاری ایران برنداشت و در کاربردی کردن تکنولوژی و صنایع نظامی و توانمندسازی نیروها به همراه شهید تهرانی مقدم پدر علم موشکی ایران فعالیت داشت.

محمدرضا فرزند بزرگ شهید رودکی می گوید: پدرم طراح عملیات نیروی دریایی سپاه بود که با توانایی هوشمندانه خود اقدام به راه اندازی شناورهای سبک کرد و  بسیاری از تجهیزات کاربردی زمان حاضر به گفته مسؤولین نظامی از جمله سردار تنگسیری از طراحی های پدرم الگو گرفته است.

دفاع از مظلومین جهان، همیاری با حزب الله لبنان

شهید عبدالله رودکی، نام بلند آوازه ای است که درخشیدن آن نه در ایران و دفاع مقدس که  در پهنه جهان هستی گسترانیده شده است، او نخستین کسی است که نیروهای چریکی لبنان، عراق و سوریه را آموزش می داده است و در کشورهای مختلف مانند لبنان، بوسنی و غیره فعالیت داشته است.

سردار رودکی علاوه بر نقش تعیین کننده در دفاع مقدس، در سازمان جبهه مقاومت نیز از طراحان و همیاران سیدین حزب الله لبنان (سیدعباس موسوی و سید حسن نصرالله) بوده و امروز تاثیر اندیشه‌های او به گفته سردارانی از جمله سردار تنگسیری در سراسر جبهه مقاومت راهگشا و پیش‌برنده می‌باشد.

او برای دفاع از مسلمانان جهان به حزب الله لبنان پیوست و با  همت و توان عالی که در رزم دریایی، غواصی، موشک اندازی و تسلط بر زبان عربی داشت در جایگاه یکی از مربیان آموزشی حزب الله لبنان قرار گرفت. 

خشم و ترورهای نافرجام

محمدرضا از نقش مؤثر شهید رودکی در جبهه مقاومت برایم چنین می گوید: نقش بسزای شهید رودکی در جبهه مقاومت آن گونه بود  که صهیونیست ها بارها به دنبال ترور او بودند و نقشه ترور را طراحی می کردند ولی هر بار در اجرای این نقشه ناکام می ماندند.

از فرزند شهید رودکی پرسیدم پدرش چه صفات و ویژگی هایی داشت که امروز از او به عنوان پیش برنده جبهه مقاومت و ناو قاره پیمای ایران یاد می شود، که پاسخ داد: اگر بخواهم ویژگی های پدرم را بیان کنم همه در یک بیت شعری که سروده خودش است خلاصه می شود «سرکشم بر سر هر سرکش بیدادگری، در عوض بنده افتاده افتادگی‌ام» یعنی که پدرم با تمام عشق و علاقه به دنبال ستیز با ظالمان بود، آرزویش ستیز با شیطان بزرگ آمریکا بود و در عین حال یاور محرومان بود و در کارهایش تواضع داشت.

محمدرضا حکایتی شنیدنی از اخلاص و تواضع سردار رودکی دارد و برایم چنین بازگو کرد: وقتی که چهارده ساله بودم همراه پدرم که برای آموزش نیروها به مناطق مختلف کشور می رفت حضور داشتم اما حضورم هم به گونه ای بود که هیچ زمان میان من و نیروها تفاوت نمی گذاشت و اصلا نیروها متوجه نمی شدند که من فرزند سردار رودکی هستم.

او گفت: یک بار که قرار بود با پدر برای آموزش بروم، مادر اعتراض کرد که این بچه کوچک است و آن مناطق خطرناک، او را با خودت نبر، اما پدرم پاسخ داد هیچ فرقی میان خانواده من و خانواده دیگران نیست، تفاوتی میان محمدرضا و آن سرباز و نیرو نیست.

مزدوران صهیونیست و شهادت سردار رودکی

رژیم صهیونیستی که از مقاومت و رشادت های جهان آوازه سردار رودکی به ستوه آمده و در اجرای نقشه ترور ناکام مانده بود، آدمک های کوکی صحنه تروریسم را دست به کار کرده بود تا نقشه شومش را اجرا کند.

پرسیدن از محمدرضا درباره نحوه شهادت سردار رودکی برایم سخت بود، چرا که می دانستم این سؤال بغض و دلتنگی اش را دوباره زنده می کند؛ اما بالاخره پرسیدم که پدرتان چگونه شهید شد و او گفت: چند روز پس از پیروزی لبنان زمانی که پدر برای معارفه فرمانده جدید نیروی دریایی استان بوشهر به آن استان سفر کرده  و در منزل یکی از بستگان در روستای «آب پخش» برازجان از توابع شهرستان دشتستان میهمان بود، هنگام اذان در حالی که پدرم مشغول وضو گرفتن بود مورد اصابت گلوله تفنگ شکاری یکی از مزدوران منافقین قرار گرفت و در 45 سالگی در تاریخ 1379/3/9 به شهادت رسید.

با محمدرضا به پایان گفتگو رسیده بودم، گفتگویی که یک سوی آن شور و شعف از داشتن چنین سردار شجاع و دلیری بود و از دیگر سو بغض های فروخورده و اشک های جاری شده، از او خواستم اگر خواسته یا حرف ناگفته ای دارد برایم بازگو کند و محمدرضا گفت: من هیچ تقاضا و درخواستی ندارم همانطور که تا الان هم نداشته ام، چرا که از پدر آموخته ایم برای وطن دوستی و دفاع از مرز و بوم به دنبال پاداش نباشیم اما از مسؤولین می خواهم خانواده شهدا را فراموش نکنند.

محمدرضا در دلش از بسیاری سخن ها که به خانواده شهدا نسبت می دهند گلایه دارد و می گوید: بسیاری از مردم گمان می کنند ما خانواده های شهدا در بهترین وضعیت قرار داریم و تمام کشور در اختیار ما است، اما می خواهم بگویم ما تفاوتی قائل نیستیم و به دنبال بهره مندی از امکانات و امتیازات نیستیم، ما پدر و ستون خانواده را از دست داده ایم چیزی که به گمانم با هیچ مادیات و امتیازاتی برابری ندارد.

ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی، لرزه بر دشمن

سال 1399 نیروی دریایی سپاه پاسداران، با یک ابتکار عمل خلاقانه شناوری را در اختیار گرفت که علاوه بر ایجاد قابلیت‌های دفاعی موثر و بازدارنده برای کشور، می‌تواند در ماموریت آب‌های آزاد هم حافظ دریانوردان و صیادان ایرانی باشد.

ناو اقیانوس پیما و چند منظوره شهید رودکی با قابلیت حمل و عملیات انواع هواپیما، پهپاد و سامانه‌های موشکی، پدافندی و راداری که پنجشنبه گذشته به نیروی دریایی سپاه محلق شد، سبب وحشت محافل و سران رژیم صهیونیستی شده است.

و این است روایت مردانی که لایق شهادت بپدند و جایگاه‌شان متعالی و جاودان است، روحش شاد و یادش گرامی باد.

انتهای پیام/د

منبع: فارس

کلیدواژه: پنج شنبه های شهدایی شهید عبدالله رودکی ناو اقیانوس پیما محمدرضا رودکی فرزند شهید شهید عبدالله رودکی نیروی دریایی سپاه حزب الله لبنان سردار رودکی جبهه مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۲۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها

در حالی که معاون پارلمانی رئیس جمهور گفته دیدگاه دولت بیشتر به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک است، برخی دستگاه‌های اجرایی مثل وزارت خارجه و نیز نهادهای اقتصادی بخش خصوصی و دولتی بر تعطیلی روز شنبه اصرار دارند.

به گزارش ایسنا، متن پیش رو گزارش نورنیوز از مناقشات بر سر روز دوم تعطیل هفته است که این روزها بحث آن در محافل مختلف داغ شده است؛ وقتی حرف تعطیلی دو روز در هفته به میان می‌آید، عده‌ای گمان می‌کنند با توجه به تعداد بالای تعطیلات مناسبتی در ایران لزومی به این کار وجود ندارد و چه بسا این تعطیلی وضعیت اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد. درست است که ایران دارای بیشترین تعطیلی مناسبتی است، اما به‌ دلیل این که تعطیلات آخر هفته برخلاف بسیاری از کشورها در ایران یک روزه است، ایرانیان در مجموع حدود ۴۰ روز در سال کمتر از دیگر کشورها تعطیل هستند.  

بر اساس پژوهشی با عنوان «کدام کشورها پردرآمدترین روزهای تعطیلات را دارند؟» که نتایج آن در مارس ۲۰۲۳ در نشریه اینترنتی Visual Capitalist منتشر شده، ایران با مجموع ۵۳ روز تعطیلات، دارای نسبتی تقریباً مساوی بین تعطیلات رسمی و تعداد روزهای مرخصی با حقوق است و از این منظر در صدر قرار دارد. در واقع تقریبا نیمی از این ۵۳ روز تعطیلی، مرخصی مجاز شاغلان است و تعطیلات ایرانیان با احتساب این روزهاست که به عدد ۵۳ می‌رسد.

در اکثر کشورها، قوانینی برای ارائه مرخصی قانونی به کارمندان وجود دارد. بر اساس این پژوهش ۲۲ کشور دارای سیاست مرخصی سخاوتمندانه ۳۰ روزه هستند که ۱۰ کشور از این تعداد در آفریقا قرار دارند. در این میان برخی از کشورهای آفریقایی، اروپایی و آسیای مرکزی، از جمله توگو با ۴۳ روز، سن مارینو با ۴۶ روز و یمن با ۴۵ روز، در اختصاص مرخصی بسیار سخاوتمند بوده‌اند.

البته زمامداران سایر کشورها نیز بر این عقیده‌اند که اگر تمام وقت کار می‌کنید و ۴۰ ساعت در هفته را به محل کار خود اختصاص می‌دهید، مستحق استفاده از مرخصی هستید. با این حال  میزان مرخصی استحقاقی در سراسر جهان اغلب به مدت زمان اشتغال کارمند بستگی دارد و همه کشورها حداقل‌های یکسانی ندارند.  

 جدا از بحث مرخصی استحقاقی و محاسبه آن در تعداد روزهای تعطیل، تعطیلات رسمی نیز فرصتی برای تجدید قوا و استراحت کارمندان است. کشورهای سراسر جهان تعطیلات رسمی را به مناسبت‌های مختلف جشن می‌گیرند و رویدادهای مهم ملی، فرهنگی و مذهبی را گرامی می‌دارند. تعداد این روزها هم البته می‌تواند در سراسر جهان متفاوت باشد. ایران با مجموع ۲۷ روز در سال، بالاترین تعداد تعطیلات رسمی با احتساب حقوق را در جهان ارائه می‌کند. پس از ایران بنگلادش با ۲۴ روز تعطیل رسمی و آذربایجان و کامبوج هرکدام با ۲۱ روز، بیشترین تعطیلات رسمی با حقوق را در جهان به خود اختصاص داده‌اند. 

از سوی دیگر کشورهایی هم وجود دارند که در آنها خبری از تعطیلات رسمی با حقوق یا به قولی تعطیلات رسمی پولی نیست مثل لیبی که تعطیلات رسمی پولی ندارد و لبنان نیز تنها دو روز تعطیل رسمی در طول سال دارد.

در برخی کشورها هم لزوما هر جشنی تعطیل نیست. به عنوان مثال، هند باوجود داشتن انبوهی از جشنواره‌ها و روزهای با اهمیت ملی، تنها سه تعطیلات ملی دارد: روز جمهوری، روز استقلال و تولد مهاتما گاندی.

با این حال، هند همچنین نمونه خوبی از کشورهایی است که تعطیلات در سطح دولتی را نیز ارائه می‌دهند و هر ایالت این اختیار را دارد که بر اساس مناسبت‌های مذهبی، فرهنگی و تاریخی خود به لیست تعطیلات با حقوق اضافه کند.

شنبه یا پنجشنبه، مسأله این است

اگر بپذیریم ایران باید همگام با سایر کشورها دارای تعطیلی دو روز در هفته باشد، باید تکلیف روز دوم تعطیل هم مشخص شود. این روزها بحث برای تعیین تکلیف این روز تعطیل در میان نمایندگان مجلس و مسئولان مربوط به شدت داغ است. از سوی دیگر فعالان بخش خصوصی نیز چشم به این تصمیم بزرگ دوخته‌اند که مشخص می‌کند فعالیت‌های آنها در چه سمت و سویی جهت خواهد گرفت.

گروهی معتقدند با توجه به نیمه تعطیل بودن روز پنجشنبه، بهتر است این روز به کل تعطیل باشد و عده‌ای دیگر بر این باورند که تعطیلی شنبه مفیدتر خواهد بود چرا که با مناسبات جهانی و تعطیلی کشورهای دیگر همسویی بیشتری خواهد داشت و از این رو برخی مراودات اقتصادی و غیره را بهبود می‌بخشد.

تصمیم درباره تعطیلی روز دوم هفته در کمیسیون اجتماعی مجلس با حضور اعضای کمیسیون، معاون سازمان امور اداری و استخدامی و نماینده مرکز پژوهش‌های مجلس، در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ در دستورکار قرار گرفت.

ولی اسماعیلی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تشریح این نشست عنوان کرد که در موضوع اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر افزایش یک روزه تعطیلی پایان هفته و کاهش ساعات کاری که از صحن مجلس به کمیسیون بازگشت خورده بود، ما باید دو ابهام در آن، یعنی تعیین میزان ساعات کاری و تعیین روزهای کاری را در کمیسیون رفع می‌کردیم که در این نشست پس از اعلام نظرات نمایندگان موافق و مخالف و نماینده دولت و در نتیجه این بررسی، روزهای کاری از شنبه تا چهارشنبه تعیین شد. به عبارت دیگر بر اساس این ماده شهرها و استان‌های دیگر هم مانند تهران پنجشنبه و جمعه تعطیل خواهند بود.

به گفته او بحث دیگری که ذیل موضوع اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری مورد بررسی قرار گرفت، کاهش ساعات کاری بود که در حال حاضر ۴۴ ساعت است. پیشنهاد اولیه دولت کاهش این عدد به ۴۲ و نیم ساعت در هفته و پیشنهاد کمیسیون ۴۰ ساعت در هفته بود که در این نشست پس از طرح نظرات موافقان و مخالفان، نماینده دولت هم با ۴۰ ساعت موافقت کرد. (مهر، ۲۶فروردین ۱۴۰۳)

حسین گودرزی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره دلیل انتخاب روز پنجشنبه و جمعه به عنوان روزهای تعطیلی عنوان کرد که یک ‌بار شنبه را مصوب کردیم و پیشنهاد ارائه شده به کمیسیون بود. بعد دیدیم مقاومت‌هایی وجود دارد و به همین دلیل کمیسیون اصلاح کرد. به این ترتیب، قرار است دو روز در هفته را تعطیلی اعلام کنیم و بعد به تشخیص دولت، عمل شود.

محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس دولت سیزدهم نیز در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه دولت در زمینه تعطیل پنجشنبه‌ها، اظهار کرد که نظر دولت در این زمینه مشخص است و به غیر از جمعه به تعطیلی یک روز دیگر به انتخاب دولت تاکید دارد و برخی استان‌ها هم مانند تهران پنجشنبه‌ها را تعطیل کردند. دیدگاه دولت هم بیشتر به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک است. (خبرآنلاین، ۲۸ فروردین ۱۴۰۳)

محدوده جهانی ۴۰ تا ۴۴ ساعت کاری در هفته

اگر بخواهیم به مقایسه‌ای در رابطه ساعات کاری در ایران با سایر کشورها بپردازیم باید بگوییم که ساعات کار استاندارد کشورهای سراسر جهان حدود ۴۰ تا ۴۴ ساعت در هفته است که البته لزوما در همه جا اینطور نیست.   

 بر اساس پژوهشی که در پایگاه خبری منابع انسانی انگلستان (HRnews)، با عنوان «تحلیل آمار ساعت‌های کاری در کشورهای مختلف» از سوی سازمان بین‌المللی کار منتشر شده، ساعت‌های کاری در بیش از ۱۰۰ کشور جهان مورد بررسی قرار گرفت و نتایج جالبی در این باره به دست آمد. بر این اساس هلند رکورددار کمترین ساعت کاری در جهان شناخته و مشخص شد که کارمندان و کارگران هلندی تنها ۳۲ ساعت در هفته کار می‌کنند. استرالیا نیز با بیشتر از یک ساعت زمان کاری از هلند، ۳۳ ساعت در هفته کارمندان و کارگران را سر کار نگه می‌دارد.

 بر اساس این پژوهش شاغلان دانمارکی ۳۴ ساعت در هفته مشغول به کار هستند و بعد از استرالیا قرار دارند. کانادا، غنا و نروژ هم با ۳۵ ساعت کار در طول هفته در رتبه‌های بعدی جای می‌گیرند و زمان کاری در اتریش، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایرلند، موزامبیک، سوئد و انگلستان هم ۳۶ ساعت در هفته است.

 بر اساس این پژوهش بیشترین ساعات کاری در هفته نیز برای نپال ثبت شده که ۵۴ ساعت کار در هفته و ۲۰ ساعت بیشتر از  میانگین ساعت کار در کشورهای اروپایی است. میانمار و قطر نیز با ۵۱ و ۵۰ ساعت کاری در هفته در جایگاه‌های بعدی قرار دارند. در این بررسی مشخص شد اغلب کشورهای آسیایی در مقایسه با کشورهای غربی ساعات کار طولانی‌تری دارند.

در ایران نیز ۴۴ساعت کار در هفته گرچه در محدوده متوسط جهانی قرار دارد اما در واقع حداکثر ساعت کاری در نرم جهانی محسوب می‌شود و  کاهش آن به ۴۰ ساعت کار در هفته نیز همچنان در محدوده متوسط ساعت جهانی کشورهای دنیا قرار می‌گیرد و از این رو ما را از متوسط جهانی تعداد ساعات کاری خارج نمی‌کند. در واقع تعطیلی دو روز در هفته ما را در شرایطی مشابه با بسیاری کشورها قرار می‌دهد. در این میان بحث ساعات مفید کاری هم مطرح است که البته موضوع این گزارش نیست اما می‌تواند به عنوان مسأله‌ای مهم مورد بررسی قرار گیرد.

در هر حال مسأله تعطیلی دو روزه و کاهش ساعات کاری همچنان سوژه بحث‌های زیادی قرار خواهد گرفت و باید دید اجرای این طرح در آینده چه نتایجی در بر خواهد داشت. در آن صورت ادامه روند یا تصمیم گیری‌های بعدی درباره آن آسان‌تر خواهد بود و ما را در شرایط بهتری قرار خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • رسانه‌های جبهه مقاومت روز به روز قدرت بیشتری می‌گیرند
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • بیداری جهانی زمینه تحول در جبهه مقاومت را رقم خواهد زد
  • جانشین فرمانده کل سپاه: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد